0
Your Cart

Enviaments, devolucions i condicions

Enviaments

El temps de preparació de comandes és entre 2 i 5 dies laborals.

El temps d’aquests enviaments se sol estimar entre 2 i 4 dies laborables aproximadament. No som responsables de possibles retards. En definitiva, des que fas una comanda fins que arriba solen passar entre 4 i 10 dies.

Des de ÍNCLITA enviem les nostres comandes mitjançant Correos. Fem enviaments ordinari i certificat. La diferència és que l’enviament certificat inclou un localitzador de paquet (número de seguiment) que podràs fer servir per saber on es troba la teua comanda en tot moment, i la necessitat de signar per rebre el paquet aportant seguretat i garantia.

El repartidor de Correus lliurarà a la mà la comanda. Si no hi ha ningú al domicili en el moment en què el repartidor lliurarà la comanda, aquest deixarà un “avís de lliurament” a la bústia del client. Amb aquest rebut i el DNI, el client haurà d’anar a la seva oficina de Correus corresponent per recollir la comanda en un termini de 15 dies (tot això apareix reflectit a l’“avís de lliurament” que deixa el carter a la bústia).

Actualment només operem de forma automàtica a Espanya, per la qual cosa fem enviaments a Península. Però sí vols rebre la teva comanda a Balears, Canàries o qualsevol altre país, escriu-nos a hola@inclita.es i prepararem la comanda amb la tarifa d’enviament corresponent.

Devolucions

No acceptem canvis i devolucions com a norma general. De tota manera t’animem a que ens escriguis a hola@inclita.es explicant-nos el teu problema i t’intentarem ajudar en la mesura del possible. En funció del tipus de reclamació el client es compromet a abonar els costos d’enviament.

No oferim devolucions excepte en el cas que el producte arribi malmès o en mal estat. Si és el cas, recorda que disposes de 7 dies des que reps la comanda per notificar-nos-ho via mail.

Si vols fer algun canvi a la comanda podràs fer-ho de forma completament gratuïta fins a les 21:00h del dia en curs en què has realitzat la comanda. Passades les 21:00h podràs fer canvis, però hauràs d’abonar novament costos d’enviament.

Condicions

ÍNCLITA ofereix la venda dels seus productes en aquesta web a consumidors finals, entenent com a consumidor final qualsevol persona física que compra a la web qualsevol producte amb finalitats diferents a activitats empresarials, comercials o professionals. Si desitges els nostres productes amb una finalitat diferent de consumidor final poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de hola@inclita.es

Pel que fa al dret de propietat intel·lectual, els drets d’explotació de les obres corresponen únicament i exclusivament a l’autor, en aquest cas Eduard Soriano Pínter i ÍNCLITA. La Llei de propietat intel·lectual espanyola especifica que la compra de l’obra atorga al comprador la propietat del suport físic que conté l’obra, però no adquireix en cap concepte la propietat intel·lectual (dret d’autor i de l’autor) de l’obra mateixa. La reproducció i la distribució és un dret exclusiu de l’autor.

L’usuari coneix i assumeix que tots els colors que apareixen a la web són diferents depenent de la pantalla de visualització. Els colors que pots veure a través de la pantalla poden ser lleugerament diferents dels del producte final. En tractar-se a més de productes artesanals els colors i els acabats poden diferir lleugerament de la imatge de referència.

Necessites més informació?

Contacta amb nosaltres al mail hola@inclita.es i t’atendrem el més prompte possible per solucionar els teus dubtes.